over mij

Ik ben Wilma Verschoor en hoop dat ik in goede gezondheid nog niet op de helft van mijn leven ben.

Het leven is veel te leuk!

Ik kan nu eindelijk zeggen, dat ik van mezelf hou en dat ik trots ben op wie ik ben. Dat heeft heel wat voeten in aarde gehad, maar kennelijk werkt het leven zo. In angst, eenzaamheid, verdriet en vreugde ontdekken wie je bent, dat je er toe doet en dat je je mag laten zien.

Ik voel mensen goed aan, kan me makkelijk afstemmen en zit dan snel op iemands golflengte. Dit is mijn kwaliteit waardoor men snel en makkelijk bij zichzelf is, de essentie van wie je bent. Met mijn sterke intuïtie is de kern van het probleem of klacht snel geraakt. En werken we effectief  samen.

In mijn werk zie ik mezelf vaak als psycholoog zonder woorden.  Woorden zijn vaak overbodig, het lichaam zelf heelt en reflecteert.

Jarenlang  heb ik in mijn  massagepraktijk lichamelijke klachten en stress behandeld. Naast rust en ontspanning, werden cliënten weer zichzelf  in een veilig en vertrouwde omgeving. Men wordt geraakt en dit leidde tot diepe veranderingen zowel fysiek en geestelijk, als privé en zakelijk. Voor mij reden genoeg om dit uit te breiden naar een praktijk in coaching en hypnotherapie. Alle lagen afpellend. Puur. Oprecht. Zonder masker.

En daar hou ik van, échte mensen. Dan wordt kwetsbaarheid zichtbaar en ben je bij de essentie van wie jij bent.