over mij

Na ruim 50 jaren jong, kan ik eindelijk zeggen, dat ik van mezelf hou en dat ik trots ben op wie ik ben. Dat heeft heel wat voeten in aarde gehad, maar kennelijk werkt het leven zo. Die reis maken we allemaal op onze eigen wijze manier.  In angst, onzekerheid, verdriet en vreugde ontdekken wie je bent, dat je er toe doet en dat je je mag laten zien, horen en neerzetten.

Dit is mijn verhaal, maar wie weet ook jouw verhaal…

In mijn werk zie ik mezelf als psycholoog zonder woorden.

Jarenlang  heb ik in mijn  massagepraktijk lichamelijke klachten en stress behandeld. Naast rust en ontspanning, voelden cliënten weer zichzelf worden in een veilig en vertrouwde omgeving. Dit maakte veel in de mensen los, en leidde tot diepe veranderingen zowel fysiek als geestelijk, als privé en zakelijk.

Voor mij was dit reden genoeg om uit te breiden naar een praktijk in persoonlijke ontwikkeling. Het aanbieden van begeleidingstrajecten waar oa. massage en aanraking de instrumenten zijn voor coaching. Alle lagen afpellend. Puur. Oprecht. Zonder masker.

En daar hou ik van, échte mensen. Dan wordt kwetsbaarheid zichtbaar en gaat  het over het wezenlijke in het leven. Voelen wat er is, wat de mens bezig houdt en nodig heeft. De diepere niveaus aanraken en aangaan. Jezelf terugvinden daar waar je jezelf ergens onderweg was kwijtgeraakt…