coaching

Meestal gaan coachingstrajecten via het voeren van gesprekken. Praten over je problemen is noodzakelijk maar zal uiteindelijk niet voldoende leiden tot de balans in lichaam en geest. Coaching via oa. massage en hypnotherapie is dan van grote toegevoegde waarde op het fysieke- en energielichaam.

Ik luister naar je intentie of probleem en stem mij af op je situatie. Vervolgens wordt er een plan van aanpak bepaalt. De wijze hiervan is afhankelijk van dat wat jij in het moment nodig hebt. Dit is iedere keer opnieuw maatwerk. Het kan op verschillende manieren worden ingevuld dmv massage, haptonomische oefeningen, regressie, hypnotherapie, een stilte wandeling.

massage als klankbord

Wat denk ik? Wat voel ik? Voel ik nu of denk ik nu iets te voelen?

De essentie van mijn coaching is dat ik zonder woorden ontdek wat jij nodig hebt. Je hoeft niets uit te leggen, niets te vertellen. Liggend op de massagetafel zal je de sores van alledag aan je voorbij laten gaan. Je gedachten laten voor wat het is. Ik voel intuïtief aan hoe en waar je staat in de stappen die je wilt zetten… Hoe fijn is dat om op deze ontspannen manier in rust gecoacht te worden?

In mijn manier van werken zal een ontspanningsmassage bewustzijn creëren van je lichaam, ziel en gedachten; je totale ik. Je leert je lichaam weer te voelen en ermee te verbinden. Massage als klankbord, waarbij de vertaalslag naar de dieperliggende oorzaak achter een (fysieke) klacht wordt gemaakt. Zo krijg je inzicht in je handelen en gedrag in het dagelijks leven. Waarom doe ik zoals ik doe?

Deze massage is tevens een fijne kennismaking of je je via deze weg wilt laten coachen.

hypnotherapie en regressie

Hypnotherapie is er voor jou wanneer je ergens in vastloopt en hier psychisch of fysiek last van krijgt. De knop moet om. Maar hoe?

Hypnotherapie is een diepe ontspanningsmethode, waarin je via het onderbewustzijn begeleid wordt in het omzetten van negatieve gedachten naar positieve gedachten. De praktijk leert dat deze verandering eerst vreemd en nieuw aanvoelt. Hypnose werkt effectief en snel bij gedragsproblemen, trauma, stress, (faal)angst, slapeloosheid, fobieën,  afvallen, roken en andere verslavingen. De knop is om!! Omdat er wordt gewerkt met directe hypnose is één of hooguit twee sessies al voldoende.

Bij regressietherapie halen we de angel van het probleem naar boven. Het geeft antwoorden op levensvragen. Het geeft inzicht in (familie)systemen en onderbewuste ervaringen uit het verleden. Het is een directe en oplossingsgerichte aanpak. Hiermee kun je positief mooie verschuivingen in (familie) systemen gaan ervaren.

begeleiding van kinderen met chronische ziekte

Naast bovenstaande behandel ik chronisch zieke kinderen. Hierbij kijk ik door de ziekte heen, waardoor de kinderen worden ‘losgeweekt’ van het ziek zijn. Ze voelen zich even geen patiënt maar gewoon kind!

Ik bied niet alleen begeleiding aan de zieke maar ook aan ouders en familieleden. ‘Pratend’ en ‘voelend’ het kind begrijpen, ben ik een doorgeefluik voor de naaste familie. Heel dankbaar puur werk en ben erg blij dat dit op mijn pad is gekomen.