Als vrouw zo trots als een pauw

Internationale vrouwendag vandaag! Ik ben trots op de vrouwen in de wereld. Ben trots vrouw te zijn en trots op wie ik ben. Ben trots op de mensen die op mijn pad komen en de mooie pure ontmoetingen daarin.

Zo hard werken dat het leven aan me voorbij raast? Daar pas ik voor. Ben trots op de moeilijke keuzes die ik heb moeten maken. Dat ik heb gekozen voor geluk i.p.v. vechten. Kostte me bloed, zweet, tranen en een hoop angst en eenzaamheid. Maaaar… Ik lijd niet meer, maar leid. Heb mezelf terug. Ben onafhankelijk, puur, echt en geniet van het leven.

Yes! Superblij dat Sven me ‘een lieve moeder vindt, maar dat ik vooral niet in de keuken moet staan’. En hij heeft gelijk. Koken is niet mijn ding.

Wereldvrouw, sta op! Een vrouw heeft het recht er te zijn. Je bent het waard er niet alleen voor je kinderen, je partner, familie, collega’s, vriendinnen, etc etc etc te zijn.

Een mooi rijk leven begint bij jezelf en daar wordt jouw omgeving ook gelukkig van!